Skip to main content

Politica de Returnare

Principala » Politica de Returnare

Vă dorim să fiți pe deplin mulțumit de produsele achiziționate de la LAYLA Home. Cu toate acestea, în cazul în care sunteți nefericit cu achiziția dumneavoastră, vă rugăm să citiți politica noastră de returnare pentru a înțelege pașii pe care trebuie să-i urmați:

1.Termenul de Returnare

Aveți dreptul să returnați produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

2.Starea Produselor

Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost primite, împreună cu toate accesorii și ambalaje originale.

3.Procedura de Returnare

Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați în prealabil prin e-mail sau telefon pentru a ne informa despre intenția dumneavoastră de returnare.

Vom furniza instrucțiuni specifice cu privire la modalitatea de returnare a produselor.

4.Costurile de Returnare

Costurile de returnare a produselor vor fi suportate de către client, cu excepția situațiilor în care produsele au fost livrate defecte sau într-o stare neconformă cu specificațiile inițiale.

5.Verificarea Produselor Returnate

Produsele returnate vor fi verificate înainte de aprobarea procesului de returnare.

În cazul în care produsele prezintă semne de uzură sau deteriorări cauzate de client, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea sau de a aplica o reducere la valoarea de rambursare.

6.Rambursarea Plății

Dacă returnarea este acceptată, veți primi rambursarea contravalorii produselor returnate în termen de 14 zile de la primirea produselor înapoi în depozitul nostru.

Rambursul se va efectua folosind aceeași metodă de plată utilizată la achiziționarea produselor.

Vă recomandăm să citiți politica noastră de returnare în întregime înainte de a iniția un proces de returnare. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Vă mulțumim că ați ales LAYLA Home!