Skip to main content

Înainte de a utiliza site-ul LAYLA Home, vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale. Accesul și utilizarea site-ului implică acceptul dumneavoastră cu privire la practicile descrise în această politică.

1.Informații Colectate

În procesul de comandă și înregistrare, vom colecta informații personale precum numele, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon.

Informațiile financiare, precum detaliile cardului de credit, pot fi solicitate pentru procesarea plăților, dar aceste informații sensibile nu sunt stocate de către noi.

2.Utilizarea Informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale sunt utilizate pentru procesarea comenzilor, livrarea produselor, comunicarea cu privire la starea comenzilor și pentru a vă oferi suportul necesar.

Vă putem contacta pentru a vă oferi informații despre produse noi, oferte speciale sau actualizări ale serviciilor noastre. Aveți opțiunea de a vă dezabona de la aceste comunicări.

3.Păstrarea și Protejarea Informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale sunt păstrate într-un mediu securizat și sunt accesibile doar personalului autorizat.

Nu vom partaja, vinde sau închiria informațiile dumneavoastră personale către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru procesarea comenzilor sau în conformitate cu legile aplicabile.

4.Cookie-uri și Tehnologii de Urmărire

Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru.

Aceste tehnologii pot colecta informații anonime despre navigarea dumneavoastră și preferințele pe site.

5.Accesul la Datele Dumneavoastră Personale

Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să ștergeți informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră.

Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebări referitoare la confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact de pe site.

6.Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate în funcție de nevoile noastre sau în conformitate cu schimbările legislative. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.

Vă încurajăm să citiți această politică de confidențialitate în întregime și să o consultați periodic pentru a vă asigura că sunteți la curent cu practicile noastre privind confidențialitatea.

Vă mulțumim că ați ales LAYLA Home. Dacă aveți întrebări suplimentare despre confidențialitate sau alte aspecte, vă rugăm să ne contactați.