Skip to main content

Gamă largă de

paturi colțare canapele saltele accesorii la comandă.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă transforma casa într-un spațiu personalizat și unic, mobilă la comandă este alegerea perfectă pentru dvs. Cu LaylaHome, procesul de a crea mobila la comandă este simplu și satisfăcător. Iată pașii de bază pentru a obține mobilă personalizată de la noi:

Proiectele noastre

Cum faci o comandă?

Alegerea Modelului:

Primul pas în crearea mobilei la comandă este alegerea modelului potrivit. LaylaHome oferă o gamă variată de modele și stiluri pentru toate gusturile. De la mobilier clasic la designuri moderne și minimaliste, suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți opțiunea care se potrivește perfect cu interiorul casei dvs.

01

Contactarea Furnizorului

După ce ați ales modelul dorit, este momentul să ne contactați. Echipa noastră de experți vă va ghida prin întregul proces. Vom discuta detaliile proiectului, inclusiv dimensiuni, materiale, și alte cerințe speciale pentru a vă asigura că mobilierul la comandă va corespunde exact așteptărilor dvs.

02

Plasarea Comenzii:

Odată ce detaliile proiectului sunt stabilite, puteți plasa comanda. LaylaHome oferă opțiuni flexibile de plată și asigurăm o transparență totală în ceea ce privește costurile implicate în proiectul dvs. Puteți avea încredere că veți obține o valoare excelentă pentru investiția dvs.

03

Livrarea și Montajul:

După finalizarea producției, mobila dvs. la comandă va fi livrată direct la dvs. La LaylaHome, suntem dedicați pentru a vă oferi o experiență completă și fără stres, așa că ne ocupăm de transport și, dacă este necesar, de montaj.

04

Nu ezitați să ne contactați!