Skip to main content

Livrare și Achitare

Principala » Livrare și Achitare

Bine ați venit pe pagina de Livrare și Achitare a LAYLA Home! Aici veți găsi informații esențiale cu privire la modalitățile de livrare a produselor noastre și opțiunile de plată disponibile. Ne dorim să vă asigurăm o experiență cât mai plăcută și transparentă în procesul de achiziționare.

Livrare:

 Domeniu de Livrare Gratuită: Livrarea produselor LAYLA Home este gratuită în raza orașului Chișinău. Această opțiune vă permite să beneficiați de serviciul nostru de calitate în confortul propriului, fără costuri suplimentare.

 Livrare în Afara Zonei Gratuite: Pentru clienții din afara zonei de livrare gratuită, oferim, de asemenea, opțiuni de livrare. Costurile de livrare pentru aceste comenzi vor fi calculate în funcție de destinație și specificațiile comenzii dumneavoastră. Pentru a obține o estimare a costurilor de livrare, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

 Procesarea Livrării: După confirmarea comenzii și primirea plății corespunzătoare, comenzile dvs. vor fi procesate în cel mai scurt timp posibil. Vom comunica cu dumneavoastră pentru a vă informa cu privire la starea comenzii și pentru a vă furniza informații actualizate despre procesul de livrare.

Achitare:

Opțiuni de Plată: Compania LAYLA Home oferă opțiuni de plată variate, astfel încât să puteți alege cea mai convenabilă metodă pentru dumneavoastră. Alegeți să plătiți la primirea produselor în numerar sau cu card.

 Plată în Rate cu 0% Dobândă: Suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea de a achita produsele în rate cu 0% dobândă, pentru a vă face experiența de achiziție cât mai accesibilă și convenabilă.

 Securitatea Plăților: La LAYLA Home, ne preocupăm de siguranța informațiilor dumneavoastră personale și financiare. Plățile efectuate pe site-ul nostru sunt protejate prin măsuri de securitate avansate, astfel încât să vă puteți efectua tranzacțiile cu încredere.

Ne străduim să asigurăm că procesul de livrare și achitare este simplu, convenabil și sigur pentru toți clienții noștri. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim pentru alegerea LAYLA Home!